Pui prăjit umplut cu ierburi și brânză

Pui prăjit umplut cu ierburi și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit umplut cu ierburi și brânză. Această rețetă face 1 porții cu 3977 calorii, 199g de proteine, și 267g de grăsime fiecare. Pentru $12.13 pe portie, această rețetă acoperă 82% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, Ruladă de pui umplută cu brânză de capră și ierburi, și Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă cremă de brânză, rozmarin, jumătate de usturoi și piper. Începând de la gâtul puiului, folosiți mânerul lingurii de lemn sau degetele pentru a separa cu atenție pielea de carnea de sân, coapse și picioare, având grijă să nu rupeți pielea. Puneți amestecul de brânză cremă sub piele; folosiți degetele pentru a întinde amestecul pe coapse și picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Puneți jumătățile de lămâie în cavitatea puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Puneți puiul în tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Periați cu 2 linguri. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
6
Aruncați cartofii cu uleiul rămas și usturoiul într-o tigaie separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți puiul și cartofii 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când puiul este gata (165 F), amestecând cartofii la fiecare 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferați puiul într-un vas mare de servire, rezervând sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Lăsați puiul să stea 10 min. Lingurați cartofii în jurul puiului. Grăsime degresată din sucuri rezervate în tigaie; aruncați grăsimea. Puneți sucuri peste pui și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista