Pui prăjit sudic cu sos de țară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați puiul prăjit sudic cu sos de țară. Această rețetă face 4 porții cu 812 calorii, 57G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de muștar, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Încercați Pui prăjit sudic cu sos de țară, Friptură de pui prăjită cu sos de țară, și Friptură prăjită cu pui cu sos de țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați puiul în bucăți de servire. Tăiați bucățile de exces de grăsime și condimentați bine cu sare și piper.
Bateți împreună Zara, muștarul și tarhonul într-un castron mare pentru a face o marinată.
Puneți marinada și bucățile de pui într-o pungă de plastic resigilabilă, închideți și strângeți până când sunt acoperite uniform.
Se pune la frigider și se marinează cel puțin 4 ore și până la 12 ore, întorcându-se ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Scoateți puiul din marinată, lăsând să se scurgă orice exces. Dragă în făină.
Se toarnă uleiul într-o tigaie la o adâncime de 1/2 inch.
Se încălzește la foc mediu până când se înregistrează 350 km f pe un termometru de prăjit.
Adăugați picioarele și coapsele în uleiul fierbinte, în loturi, după cum este necesar. Se prăjește până se rumenesc pe prima parte, 6-7 minute, apoi se întoarce și se prăjeștea doua parte până devine aurie, încă 7-8 minute.
Așezați pe un suport într-o tigaie și dați-l la cuptor. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta bucățile rumenite din ulei și lăsați uleiul să revină la 350 buc.F. Continuați să prăjiți bucățile de sân în același mod, apoi adăugați în tigaie încuptorul.
Coaceți până când puiul este opac pe tot parcursul și un termometru cu citire instantanee introdus în cele mai groase părți înregistrează 180 de litri F pentru porții de coapse și picioare, aproximativ 25 de minute și 170 de litri F pentru porții de sân, aproximativ 10 minute.
Între timp, faceți sosul. Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta bucățile rumenite din uleiul din tigaie și turnați toate, cu excepția a 2-3 lingurițe.
Adăugați cele 2 lingurițe de făină și gătiți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, pentru a face un roux blond, 2 minute.
Adăugați laptele în roux, amestecând bine pentru a îndepărta toate bucățile. Gatiti la foc mic, amestecand si degresand dupa cum este necesar, pana se ingroasa pana la o consistenta asemanatoare sosului, 5-10 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper. Se strecoară sosul și se servește cu puiul.
Retipărit cu permisiunea de a găti acasă de către Institutul culinar al Americii 2003 John Wiley & Sons, Inc.