Pui Prăjit Sud-Vest Fără Gluten
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 71 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de piper măcinat, frunze de salvie, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Paste Sud-Vest Fără Gluten, Supă de pui cu usturoi prăjit-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Pui și roșii ușor prăjite-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375.
Ori aripi de pui peste spate cu sfaturi atinge. Legați sau frigăruie tobe de coadă.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Friptură neacoperită 30 de minute.
Se amestecă ingredientele rămase; periați generos peste pui. Prăjiți neacoperit cu aproximativ 1 oră mai mult, perindând de 1 sau 2 ori cu amestec de unt, până când termometrul citește 180 km f și sucul de pui nu mai este roz când centrul coapsei este tăiat.
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.