Pui prăjit, pătrunjel jus

Pui prăjit, pătrunjel jus
Pui prăjit, pătrunjel Jus necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 33 g de grăsimi și un total de 536 de calorii . Pentru 2,11 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați făină, ulei de sâmburi de struguri, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Dips franțuzești cu Au Jus , Tartăla de cangur cu muschii cu cartofi dulci și jus de roșii de tufiș și Ravioli prăjiți și pesto de pătrunjel cu mentă .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a paine puiul, amestecati faina, sarea si piperul intr-un castron mic. Apoi pudrați puiul pe ambele părți cu făina asezonată, acoperind bine. Într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați uleiul de sâmburi de struguri și lăsați să se încălzească. Apoi adăugați puiul înfăinat, cu pielea în jos, gătind până se rumenește ușor. Acest lucru va dura 4 până la 5 minute, apoi întoarceți și repetați procesul pe partea de jos, din nou timp de 4 până la 5 minute. Odată rumenit, terminați puiul la cuptor până când temperatura internă atinge 160 până la 165 de grade F, aproximativ 6 minute. Odată fiert, scoateți din cuptor, păstrați puiul cald pe o farfurie acoperită și aruncați excesul de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneti tigaia la foc mediu, stropiti sau deglazati cu vinul, lasand sa se risipeasca. Apoi, adăugați ceapa, amestecați și gătiți până când ceapa devine ușor translucidă, 3 până la 4 minute. Apoi, adăugați sucul de lămâie și usturoiul, amestecați din nou și gătiți până se încălzesc. La final, se ia de pe foc, se adauga patrunjelul si untul pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Serviți peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista