Pui Prăjit La Tigaie

Pui Prăjit La Tigaie
Puiul prăjit în tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 680 calorii, 55g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de arahide, tobe de pui, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați O tigaie de pui cremos și orez, Foaie Tigaie Rozmarin Pui, și O tigaie pui de lamaie cu sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați punga și agitați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Presărați sare uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
3
Adăugați pui, câte 1 bucată, în pungă. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Scoateți puiul din pungă, scuturând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați puiul pe un suport de răcire; așezați raftul într-o tigaie cu jeleu. Rezervați și refrigerați amestecul de făină rămas în pungă. Acoperiți ușor puiul cu hârtie de ceară; se răcește 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
6
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei 30 de minute. Întoarceți puiul, câte 1 bucată, la amestecul de făină, sac de agitare pentru a acoperi puiul. Aruncați excesul de amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați puiul în tigaie. Reduceți căldura la mediu și gătiți 25 de minute sau până când ați terminat, rotind cu atenție la fiecare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Căptușiți un suport de răcire curat cu mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Scurgeți puiul pe prosoape de hârtie; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Se agită puiul într-o pungă de plastic sigilată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scoateți și stivați prosoape de hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Măsurați făinurile și condimentele
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
2
Adăugați ingrediente măsurate în punga de plastic
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista