Pui prăjit cu unt cu Jus rapid

Pui prăjit cu unt cu Jus rapid
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 212 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare kosher și piper măcinat, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 84 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui prăjit cu unt cu ceapă și morcovi, Pui Prăjit Cu Unt Sărat Cu Ierburi, și Curcan prăjit, sărat, uscat, cu legume rădăcinoase prăjite Panzanella.

Instrucțiuni

1
Setați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 400 de bucăți de bucătărie F. folosind foarfece ascuțite, îndepărtați coloana vertebrală de la pui și tăiați coloana vertebrală în cinci până la șase bucăți lungi de 1 inch. Puneți coloana vertebrală deoparte. Aplatizați puiul așezând pielea plată cu fața în sus pe placa de tăiere și aplicând o presiune fermă pe osul sânului. Frecați puiul pe toate suprafețele cu 1 lingură de ulei. Condimentează generos cu sare kosher și piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Setați suportul de sârmă într-o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Poziționați puiul astfel încât sânii să fie aliniați cu centrul foii de copt și picioarele să fie aproape de margine. Prăjiți până când cea mai groasă parte a sânului aproape de os se înregistrează la 150 de grade pe un termometru citit instantaneu și articulația dintre coapse și corp înregistrează cel puțin 170 de minute până la 1 oră
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
Între timp, încălziți uleiul de lingură rămas într-o cratiță mică la foc mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați coloana vertebrală de pui și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc bine, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și gătiți, amestecând frecvent, până când începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați frunze de dafin și deglazați cu vermut sau sherry și 1 cană de apă, folosind o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Reduceți căldura pentru a menține fierberea și gătiți timp de 20 de minute. Strecurați solidele și readuceți lichidul în tigaie. Se fierbe la foc mediu-mare până când rămâne aproximativ 1/3 cană, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
VermutVermut
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Bateți sosul de soia, untul și sucul de lămâie de pe foc. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Scoateți puiul din cuptor, transferați-l pe scândură, cortați-l liber cu folie și lăsați să se odihnească cu cinci minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Se servește cu jus fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista