Pui prăjit cu morcovi și migdale
Puiul prăjit cu morcovi și migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.08 pe portie. O porție conține 416 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de migdale, șalotă, piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcovi prăjiți cu migdale și măsline, Pui prăjit la tigaie cu morcovi și migdale, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. morcovi, migdale,miere și 2 linguri de ulei pe o foaie mare de coacere; condimentați cu sare și piper.Prăjiți, aruncând ocazional, până când morcovii sunttendent, 15-20 de minute.
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de uleiîntr-o tigaie mare la foc mediu-mare.Condimentează puiul cu sare și piper. Gătitpui, cu pielea în jos, până la auriu, 5-8 minute. Întoarceți puiul, transferați tigaia în cuptor și prăjiți până lafierte, cu 10-15 minute mai mult.
În timp ce puiul și morcovii se prăjesc,amestecați iaurtul și sucul de lămâie într-un castron mic.Se condimentează cu sare și piper.
Scoateți puiul și morcoviicuptor; transferați puiul pe o farfurie mare.
Adăugați morcovi, șalotă și tarhon la Skillet și aruncați pentru a acoperi în picături de tigaie.
Serveștecu iaurt de lamaie.
Per porție: 580 calorii, 25 g grăsimi, 4 g fibre