Pui prăjit cu măsline, usturoi și cimbru
Puiul prăjit cu măsline, usturoi și cimbru este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1125 calorii. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână vinaigretă de bază, coajă de lămâie, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui prăjit cu sos de muștar-cimbru și salată verde cu măsline, Pui Prăjit Cu Usturoi Și Cimbru, și Pui prăjit cu usturoi, lămâie și cimbru.
Instrucțiuni
Clătiți bucățile de pui sub apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Așezați într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține bucățile într-un singur strat. Într-un castron mic, combinați vinaigreta cu coaja de lămâie, măsline, usturoi, cimbru și 1/2 linguriță de sare.
Se toarnă amestecul peste pui și se întoarce la strat. Se da la frigider, acoperit, cel putin 1 ora sau peste noapte.
Încălziți cuptorul la 425 F. condimentați puiul cu piperul și restul de 1/2 linguriță de sare. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Reduceți căldura la 375 F. Continuați să prăjiți până când puiul este gătit, cu aproximativ 40 de minute mai mult. Puneți măslinele și sucurile de tigaie peste pui și serviți.Bacsis: vinaigreta, precum și acest fel de mâncare, pot fi făcute cu rozmarin în loc de cimbru și coajă de portocală în loc de lămâie.