Pui Prăjit Cu Lămâie-Piper
Lemon-piper friptura de pui este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 1105 calorii, 85g de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,64 USD pe porție. Un amestec de pui, vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Pui prăjit cu piper de lămâie într-un aragaz lent, Salată de pui prăjită cu ardei gras galben și felii de lămâie, și
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. pulsați untul, coaja de lămâie și sucul, usturoiul, cimbrul, ardeiul, 2 lingurițe de sare și 1 lingură de piper într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Puneți puii pe o foaie de copt cu margini. Slăbiți pielea de pe sâni și picioare cu degetele. Frecați aproximativ trei sferturi din untul de lămâie-piper sub piele, apoi frecați restul peste găini. La frigider, neacoperit, cu 2 ore sau până la 8 ore înainte de prăjire.
Legați picioarele de pui împreună cu sfoară și trageți aripile sub corp; așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie mare.
Se toarnă vinul în tigaie și se transferă la cuptor; prăjiți până când puii sunt aurii și crocanți și un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 170 de grade F, aproximativ 1 oră și 50 de minute. (Cort cu folie dacă pielea se rumeneste prea repede.)
Lăsați puii să se odihnească cu 10 minute înainte de porționare (vezi mai jos). Se condimentează cu sare.
Prindeți unul dintre picioare cu clești și trageți-l departe de corp; tăiați pielea cu foarfece de bucătărie.
Trageți piciorul afară și înapoi pentru a deschide articulația; scoateți piciorul cu foarfecele. Repetați pe cealaltă parte.
Separați copanele de coapse cu foarfecele.
Tăiați aripile cât mai aproape de corp.
Introduceți foarfecele în capătul cozii puiului și tăiați de-a lungul sternului.
Trageți înapoi unul dintre sâni și tăiați-l de pe coloana vertebrală. Repetați pe cealaltă parte.
Fotografie de David Malosh