Pui Prăjit Cu Lămâie-Piper

Pui Prăjit Cu Lămâie-Piper
Lemon-piper friptura de pui este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 1105 calorii, 85g de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,64 USD pe porție. Un amestec de pui, vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Pui prăjit cu piper de lămâie într-un aragaz lent, Salată de pui prăjită cu ardei gras galben și felii de lămâie, și

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. pulsați untul, coaja de lămâie și sucul, usturoiul, cimbrul, ardeiul, 2 lingurițe de sare și 1 lingură de piper într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Puneți puii pe o foaie de copt cu margini. Slăbiți pielea de pe sâni și picioare cu degetele. Frecați aproximativ trei sferturi din untul de lămâie-piper sub piele, apoi frecați restul peste găini. La frigider, neacoperit, cu 2 ore sau până la 8 ore înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Legați picioarele de pui împreună cu sfoară și trageți aripile sub corp; așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Se toarnă vinul în tigaie și se transferă la cuptor; prăjiți până când puii sunt aurii și crocanți și un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 170 de grade F, aproximativ 1 oră și 50 de minute. (Cort cu folie dacă pielea se rumeneste prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați puii să se odihnească cu 10 minute înainte de porționare (vezi mai jos). Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Prindeți unul dintre picioare cu clești și trageți-l departe de corp; tăiați pielea cu foarfece de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Trageți piciorul afară și înapoi pentru a deschide articulația; scoateți piciorul cu foarfecele. Repetați pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
8
Separați copanele de coapse cu foarfecele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
9
Tăiați aripile cât mai aproape de corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
10
Introduceți foarfecele în capătul cozii puiului și tăiați de-a lungul sternului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Trageți înapoi unul dintre sâni și tăiați-l de pe coloana vertebrală. Repetați pe cealaltă parte.
12
Fotografie de David Malosh
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista