Pui prăjit cu lămâie și cimbru

Puiul prăjit cu lămâie și cimbru este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 894 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pui prăjit, ulei de măsline, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui prăjit cu usturoi, lămâie și cimbru, Pui fript frecat cu sare cu lămâie și cimbru, și Unt de lămâie și Cimbru - pui fript și sos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Se amestecă primele 4 ingrediente în castron. Clătiți puiul; se usucă.
Puneți puiul în tigaie. Frecați toate, cu excepția a 1 lingură de ulei de usturoi-cimbru.
Se presară sare și piper.
Puneți lămâia în cavitatea puiului. Legați picioarele cu sfoară.
Pui fript 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 buc. F. prăjiți puiul până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă parte a coapsei interioare înregistrează 180 buc.F, aproximativ 1 oră și 15 minute. Ridicați puiul și înclinați ușor, golind sucurile din cavitate în tigaie.
Transferați puiul pe platoul de servire. Pui de cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare a sticlei. Lingura de grăsime de pe partea de sus.
Adăugați vin în tigaie; se pune la foc mare. Aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Se toarnă amestecul de vin în ceașcă de măsurare cu sucuri de tigaie (nu curățați tigaia de prăjire).
Adăugați suficient bulion de pui în ceașcă pentru a măsura 1 1/2 căni. Întoarceți amestecul de bulion în aceeași tigaie de prăjire.
Se amestecă făina în 1 lingură de ulei de usturoi-cimbru rezervat.
Se amestecă în amestec de bulion. Se fierbe amestecul de bulion în tigaia de prăjire setată peste 2 arzătoare până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Condimentați amestecul de tigaie-suc după gust cu sare și piper.
Se toarnă în barcă de sos.
Serviți puiul, trecând separat amestecul de pan-suc.