Pui prăjit cu lămâie și cimbru

Pui prăjit cu lămâie și cimbru
Puiul prăjit cu lămâie și cimbru este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 894 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pui prăjit, ulei de măsline, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui prăjit cu usturoi, lămâie și cimbru, Pui fript frecat cu sare cu lămâie și cimbru, și Unt de lămâie și Cimbru - pui fript și sos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă primele 4 ingrediente în castron. Clătiți puiul; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți puiul în tigaie. Frecați toate, cu excepția a 1 lingură de ulei de usturoi-cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Puneți lămâia în cavitatea puiului. Legați picioarele cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
6
Pui fript 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 buc. F. prăjiți puiul până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă parte a coapsei interioare înregistrează 180 buc.F, aproximativ 1 oră și 15 minute. Ridicați puiul și înclinați ușor, golind sucurile din cavitate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Transferați puiul pe platoul de servire. Pui de cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare a sticlei. Lingura de grăsime de pe partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
9
Adăugați vin în tigaie; se pune la foc mare. Aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se toarnă amestecul de vin în ceașcă de măsurare cu sucuri de tigaie (nu curățați tigaia de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Adăugați suficient bulion de pui în ceașcă pentru a măsura 1 1/2 căni. Întoarceți amestecul de bulion în aceeași tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
12
Se amestecă făina în 1 lingură de ulei de usturoi-cimbru rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
13
Se amestecă în amestec de bulion. Se fierbe amestecul de bulion în tigaia de prăjire setată peste 2 arzătoare până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Condimentați amestecul de tigaie-suc după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BatetiBateti
14
Se toarnă în barcă de sos.
15
Serviți puiul, trecând separat amestecul de pan-suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista