Pui prăjit cu cimbru și ceapă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript cu cimbru și ceapă. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 636 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pui, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pui La Cuptor Cu Ceapă, Cartofi, Usturoi Și Cimbru, Pui prăjit cu cimbru, și Pui Prăjit Cu Usturoi Și Cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Pierceți lămâile de mai multe ori cu o furculiță și puneți 1 în interiorul fiecărei cavități de pui. Aranjați puii în centrul vasului de copt pregătit.
Așezați ceapa, șalota și usturoiul în jurul găinilor.
Presărați legumele cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Întindeți untul peste găini și tapetați fiecare cu crenguțe de cimbru.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit. Creșteți temperatura la 400 de grade F (200 de grade C) și continuați să coaceți 30 de minute sau până când exteriorul puiului este maro auriu, carnea nu mai este roz și sucurile sunt limpezi. Se lasă să se răcească aproximativ 15 minute înainte de servire.