Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu ceapă, cartofi și sos. O porție conține 698 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,47 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de lămâie, unt, crenguțe de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui prăjit cu ceapă, cartofi și sos, Pui prăjit rapid cu cartofi, ceapă și Nasturel, și Pesto pui prăjit cu cartofi, măsline și ceapă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Apă Pentru A Permite
3
Combinați 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru; frecați sub pielea slăbită și peste piept și tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Copane De Pui
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați crenguțe de oregano, lămâie sfărâmată și bucăți de țelină în cavitatea corpului. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui. Legați picioarele împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Combinați 1/2 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, unt topit, ceapă și cartofi într-un castron mare și aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați amestecul de ceapă în jurul puiului pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați raftul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Coaceți la 425 timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325( nu scoateți tigaia din cuptor); coaceți încă 1 oră și 10 minute sau până când ceapa și cartofii sunt fragede și un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei de pui înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
9
Puneți puiul, ceapa și cartofii deoparte; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
11
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Scurgeți picăturile într-o cratiță mică, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, făină și 1/2 cană de bulion de pui într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Adăugați amestecul de făină și bulionul de pui rămas în cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; gatiti 5 minute sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand frecvent cu un tel. Carve pui; se servește cu sos și amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
15
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de oregano, dacă doriți.