Pui Prăjit Coreean (Yangnyeom Chikin)

Pui Prăjit Coreean (Yangnyeom Chikin)
Puiul prăjit coreean (Yangnyeom Chikin) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 393 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de sos oy, aripi de pui vârfuri de aripi și tobe, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit coreean (Yangnyeom Chikin), Pui prăjit coreean (yangnyeom Dak), și Pui Prăjit Coreean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se presară sarea peste aripile de pui, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la frigider 24 de ore. Acest lucru nu numai că asezonează puiul, ci extrage umiditate suplimentară de pe suprafața puiului, făcându-l mai ușor de crocant. Pentru a face sosul, combinați zahărul brun, sosul de soia, gochujang, soju, usturoiul, ghimbirul și uleiul de susan într-o tigaie și fierbeți până începe să devină siropos. Gustați sosul și adăugați gochugaru până când este picantul pe care îl doriți. Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine pentru a îndepărta solidele. Acest lucru este important, deoarece solidele vor tinde să se aglomereze pe suprafața puiului, determinând pielea să-și piardă crocanța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
UmărUmăr
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
GochugaruGochugaru
GochujangGochujang
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați aproximativ 2 " de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și încălziți la 320 de grade F (160C). Scoateți puiul din frigider și folosiți prosoape de hârtie pentru a îndepărta cât mai multă umiditate de pe suprafața puiului. Este important să obțineți puiul foarte uscat, deoarece se va stropi în uleiul fierbinte făcând mizerie, iar pielea nu se va crăpa la fel de frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Presărați amidonul de cartofi și aruncați puiul pentru a acoperi uniform fiecare bucată cu un strat subțire de amidon. Prăjiți aripile de pui timp de 10 minute în loturi. De fapt, puteți înghesui destul de multe aripi, atâta timp cât sunt complet scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
AmidonAmidon
4
Transferați pe o farfurie și continuați să prăjiți restul aripilor. Creșteți căldura uleiului la 375 grade F (190C). Prăjiți din nou puiul până când aripile se rumenesc (aproximativ 2-3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Transferați aripile direct în vasul cu glazură și aruncați rapid pentru a acoperi ușor cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați imediat pe un platou de servire. Dacă stau prea mult timp în sos, vor absorbi prea mult lichid și își vor pierde crocantul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista