Pui prăjiți cu piper negru-glazură de arțar

Pui prăjiți cu piper negru-glazură de arțar
Pui prăjiți cu glazură de piper negru-arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,34 USD pe porție. O porție conține 1270 calorii, 99G de proteine, și 85g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de unt, piper măcinat grosier, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Cu Glazură De Arțar Cu Piper Negru, Pui prăjit cu glazură de arțar-soia, și Curcan prăjit cu glazură de arțar de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță mică, topiți untul cu siropul de arțar și 2 lingurițe de piper măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scoateți glazura de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Pe o foaie mare de copt cu margini grele, aruncați ceapa feliată cu uleiul de măsline. Condimentează ceapa cu sare și piper și întinde-o într-un strat uniform. Condimentați puii în interior și în exterior cu sare, apoi aranjați-i deasupra cepei. Legați ușor picioarele de pui împreună cu sfoara de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Picior De PuiPicior De Pui
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Prăjiți puii timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
6
Periați puii peste tot cu jumătate din glazura de arțar și continuați să le prăjiți timp de 1 oră mai mult. Creșteți temperatura cuptorului la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Periați cu generozitate puii cu glazura rămasă și prăjiți timp de 15 minute mai mult, sau până când sucurile cavității se limpezesc și puii se rumenesc bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Transferați puii într-un platou și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
9
Turnați ceapa și sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă și îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu puii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista