Pui polonez și găluște

Puiul și găluștele poloneze ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 510 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 152 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de pui, ulei de măsline, cremă condensată de supă de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza întreaga ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pierogi (Găluște Poloneze), Kopytka (Găluște Poloneze De Cartofi), și Kluskies (Găluște Poloneze De Cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul, ceapa și țelina într-o oală mare, apoi umpleți oala cu apă. Condimentați cu condimente de pasăre, ienibahar întreg, busuioc, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță piper și sare de condiment. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 2 ore sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din bulion și strecurați bulionul pentru a îndepărta condimentele și orice os. Întoarceți bulionul în tigaie, amestecați crema de supă de pui și continuați să fierbeți. Puneți puiul deoparte să se răcească.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, uleiul de măsline, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper cu 2 căni de apă. Adăugați treptat făina și amestecați până se îngroașă.
Folosind o lingură mare și un cuțit, scoateți o lingură de aluat și tăiați bucăți mici în bulion. Repetați până când a fost folosit tot aluatul. Se amestecă, se acoperă și se fierbe timp de aproximativ 15 minute.
Între timp, curățați și dezosați puiul.
Tăiați carnea în bucăți mici, adăugați-o în bulion și încălziți-o.