Pui picant nasi goreng
Picant de pui nasi goreng ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2. O porție conține 598 calorii, 40g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia cu conținut scăzut de sare, mazăre, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Nasi Goreng, Nasi Goreng, și Nasi Goreng pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cea mai mare parte a uleiului într-un wok mare și prăjiți șalotele până când sunt crocante și aurii.
Îndepărtați cu o lingură pliată, condimentați cu sare și lăsați să se scurgă pe hârtie de bucătărie. Condimentați ouăle cu 1 linguriță de sos de soia și puțin piper negru.
Se toarnă cea mai mare parte a uleiului din wok și se șterge cu hârtie de bucătărie.
Adăugați ouăle, rotiți pentru a acoperi tigaia într-un strat subțire de omletă, gătiți până se fixează, apoi îndepărtați.
Rulați, feliați și dați deoparte.
Adăugați pasta în wok cu puiul și gătiți, adăugând un strop de apă dacă începe să se lipească. Sfat în orez și sosul de soia rămas, apoi amestecați bine pentru a acoperi toate boabele.
Se încălzește până se încălzește.
Se adaugă omleta și mazărea, se încălzește, apoi se împarte în 2 boluri și se acoperă cu șalotele și coriandrul.