Pui picant la grătar cu sos cremos de aluniță de dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul picant la grătar cu sos cremos de aluniță de dovleac. Această rețetă face 8 porții cu 298 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână dovleac, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui picant la grătar cu sos cremos de aluniță de dovleac, Aluniță Cremoasă De Dovleac, și Căldură Serioasă: Sos Mătăsos, Picant De Alunițe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți oala mare grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bucăți de chile; prăjiți până la o culoare aromată și mai deschisă în jurul marginilor, apăsând cu masher de cartofi sau spatele furculiței și întorcând bucăți, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte o bucată de chile de 2 inci pentru garnitură; transferați bucățile rămase într-un castron mediu. Acoperiți ardeii iute în castron cu apă fierbinte; înmuiați până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Cartofi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Bol
3
În aceeași oală mare, încălziți 1 1/2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați inele de ceapă și usturoi. Saut până la maro, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
5
Transferați la procesor, lăsând ulei în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați felie de pâine în oală; gatiti pana devin aurii, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați pâinea în procesor (oală de rezervă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați roșiile la procesor. Amestec de piure până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
9
Transferați piureul de roșii într-un castron mic (nu curățați procesorul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Scurgeți ardeii iute ancho și puneți-l în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
11
Adăugați 1/2 cană de bulion și 2 ardei iute chipotle. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Bulion
12
Adăugați 1 lingură de ulei în oala rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Se încălzește la foc mediu-mare.
14
Adăugați piureul ancho chile; gatiti pana cand piureul se ingroasa si se inchide la culoare, amestecand des, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
15
Adăugați piure de roșii. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, amestecând des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
16
Bateți în dovleac și 3 căni de bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe până când alunița se îngroașă și se reduce la 3 1/3 căni, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
17
Bateți în smântână și zahăr. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
18
Puree 2 linguri de ulei și 2 ardei iute chipotle în procesor mic sau forță prin sită pentru a face glazură groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
19
Transferați în castron. (Alunița și glazura pot fi făcute cu 3 zile înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Întindeți glazura chipotle subțire pe ambele părți ale pieptului de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dressing Japonez De Susan Preparat
22
Presărați puiul generos cu sare. Grătiți până la fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
23
Transferați puiul în farfurii. Lingură aluniță peste fiecare. Crumble rezervat ancho Chile bucată; se presara peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Pui întreg
24
Se ornează cu crenguțe de coriandru și var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Var
25
* Uscate ancho chiles și chipotle chiles conservate într-un sos de roșii picant, uneori numit adobo, sunt disponibile pe piețele din America Latină, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo