Pui picant cu sos de portocale-Chipotle

Puiul picant cu sos de portocale-Chipotle este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 374 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți chimen măcinat, marmeladă de portocale, piper chipotle în sos adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aripioare de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos de scufundare cu brânză albastră-iaurt, Pulpe de pui la grătar Chipotle cu sos picant de Tomatillo, și Picant Chipotle-Suc De Fructe Portocaliu.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente și 1 linguriță de sare într-o pungă mare de depozitare din plastic cu fermoar.
Adăugați pui, aruncând în strat. Sigilați și răciți cel puțin 2 ore.
Combinați marmelada și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă piperul negru și restul de 1/2 linguriță sare; gatiti 2 minute. Se amestecă arpagicul.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 5 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.