Pui Parmezan
Pui Parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 681 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, Parmezan, cotlete de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu; adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Adăugați sosul de roșii, busuiocul și 1 cană de apă. Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se gătește până se îngroașă, aproximativ 12 minute.
Între timp, turnați puțină făină într-un castron puțin adânc. Bateți oul cu 1/4 cană de apă într-un alt bol.
Amestecați pesmetul, pătrunjelul și 1 lingură de parmezan într-un al treilea bol. Înveliți puiul cu făina, apoi cu amestecul de ouă și pesmetul.
Transferați pe o farfurie.
Preîncălziți broilerul. Gatiti pastele pe masura ce eticheta directioneaza; scurgeți. Între timp, încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați puiul; gătiți până la auriu, 3 minute pe fiecare parte. Se acoperă cu sosul, mozzarella și restul de 1 lingură de parmezan.
Se transferă la broiler până se topește, aproximativ 2 minute.
Transferați puiul în farfurii. Aruncați pastele cu sosul rămas în tigaie și serviți cu puiul. Sus cu busuioc.
Fotografie de Antonis Achilleos