Pui parmezan și orez
Parmezanul de pui și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 316 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, vin, orez instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tigaie de pui, orez și parmezan, Parmezan pui și orez caserola, și Pui parmezan cu orez sălbatic cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul, cimbru și ciupercile; saut 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați pui; saut 4 minute sau până când puiul este ușor rumenit.
Adăugați vin, sare și piper; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Se amestecă orezul și bulionul. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă brânza și pătrunjelul.