Pui Miso cu orez brun
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Puiul Miso cu orez brun ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. O porție conține 301 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de morcov, orez brun, miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Miso orez brun și salată de pui, Miso Orange Glaze Cod Cu Orez Brun De Mazăre Shiitake, și Bol de orez brun cu Miso, ou Pocat și salată de Kale-ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul miso pe ambele părți ale jumătăților de piept de pui. Înfășurați fiecare sân pe jumătate în siguranță în folie de plastic. Aranjați pachetele în steamer rack; așezați raftul într-un cuptor olandez. Pachete de aburi, acoperite, 20 de minute sau până când sunt gata.
Scoateți pachetele din abur; lăsați să stea 5 minute.
Scoateți puiul din pachete, rezervând lichid din pachete. Pui cu zaruri; pus deoparte. Aruncați apa în tigaie; ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați albușuri de ou și gătiți 2 minute sau până când ați terminat.
Scoateți albușurile din tigaie; se toacă grosier.
Adăugați lichid de gătit rezervat, pui, ceapă, morcov și sos de pește în cuptorul olandez și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți 5 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Adăugați orez, ciuperci, pătrunjel, ceapă verde și sos de soia; gatiti 3 minute. Se amestecă albușurile și spanacul.