Pui Mexican Crud
Reteta cruste pui Mexican ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 306 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de praf de usturoi, pene de tei, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Bolilouri mexicane, rulouri ovale cruste, Pui Crocant La Cuptor, și Caserola De Pui Crustă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați sucul de lămâie și mierea.
Puneți chipsuri de tortilla într-o pungă. Dip bucăți de pui 1 la un moment dat în amestec de suc, apoi picătură în chips-uri și se agită pentru a acoperi.
Așezați într-un vas de copt pătrat de 9 inci.
Coaceți într-un cuptor 475 până când nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți roșiile și sucul lor, 1/4 cană cilantro, praf de usturoi și oregano până se omogenizează.
Se toarnă într - o tigaie de 2 până la 3 litri și se aduce la fierbere la foc mare. Se fierbe, parțial acoperit pentru a preveni stropirea, până se reduce la 1 1/4 căni, 4 până la 5 minute.
Presărați puiul cu brânză și coaceți doar până se topește brânza, încă 1 până la 2 minute.
Puneți sosul de roșii în mod egal pe 4 farfurii; așezați o bucată de pui pe fiecare și garnisiți cu crenguțe de coriandru. Oferiți pene de var pentru a condimenta după gust.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.