Pui Marsalan peste orez alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 510 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de orez, apă, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Aragaz lent Marsalan de pui și orez, Marsala de pui de cidru de mere cu pilaf de orez sălbatic, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute. Puneți orezul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-un castron mare, amestecați făina cu sare, piper negru și oregano. Apăsați ușor pieptul de pui în amestecul de făină pentru a acoperi și scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul de măsline și 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aranjați puiul în tigaie și gătiți până când puiul nu mai este roz în interior și maro auriu în exterior, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți puiul gătit pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Topiți restul de 1 lingură de unt în aceeași tigaie la foc mediu, în timp ce răzuiți orice bucăți maronii cu o lingură. Se amestecă usturoiul; gătiți și amestecați până la parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciupercile și gătiți și amestecați până când sunt fragede și și-au eliberat lichidul, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper negru, apoi amestecă vinul Marsala și bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Transferați puiul înapoi în tigaie și sosul de lingură peste bucățile de pui. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți până când sosul se îngroașă, cu aproximativ 5 minute mai mult.