Pui marocan și morcovi

Pui marocan și morcovi este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 546 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale marconan, sare kosher, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Pui Marocană Cu Rețetă De Morcovi, Tocană De Pui Marocană Cu Inimi De Anghinare Și Morcovi, și Pui Fiert Marocan Cu Morcovi Și Stafide Aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron mediu, amestecați puiul cu 2 lingurițe. ulei, condimente, și 1/2 linguriță. sare.
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau tigaie din fontă la foc mediu-mare. Gătiti pielea de pui cu fața în jos până când pielea este crocantă, aproximativ 4 minute; transferați pe o farfurie.
Adăugați morcovii în tigaie și gătiți, amestecând des, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați stafide, migdale și restul de 1/2 linguriță. sare. Așezați pielea de pui cu fața în sus deasupra morcovilor.
Prăjiți până când morcovii se rumenesc și puiul este gătit, aproximativ 20 de minute.
* Morcovii curcubeu, vânduți pe piețele fermierilor și în unele supermarketuri, au gust la fel ca morcovii obișnuiți, dar adaugă un amestec de culori strălucitoare.