Pui Lady and Sons în sos de vin
Puiul Lady and Sons în sos de vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 636 calorii. 1375 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți vin, cremă condensată de supă de pui, amestec de umplutură cu aromă de plante și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Salata Lady and Sons, Lasagna Lady And Sons, și Doamna și fiii piersic Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați puiul într-o caserolă cu unt superficial și condimentați cu sare și piper, după gust.
Stratează feliile de brânză deasupra.
Într-un castron mediu, adăugați supa și vinul, condimentați cu sare și piper și turnați peste brânză.
Presărați amestecul de umplutură deasupra și stropiți cu unt topit.*
Coaceți timp de 45 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți.