Pui la grătar cu sos de prune Pinot

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul la grătar cu sos Pinot-prune ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 289 calorii, 37g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, prune, pinot noir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Sos de reducere a ciupercilor Pinot Noir cu friptură T-Bone la grătar # SundaySupper, Piept de pui prăjit cu sos Pinot Noir, și Bețișoare lipicioase la grătar cu sos de prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică (a); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 25 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional (B).
Se ia de pe foc; se amestecă 1/8 linguriță sare.
Se toarnă într-un castron mic; se răcește la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Pentru a pregăti puiul, presărați puiul cu 1/8 linguriță sare și piper.
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grill 4 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Serviți puiul cu sos de prune.