Pui la grătar cu salată de alac, pere și năsturel

Pui la gratar cu ALAC, pere și salata Nasturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 547 calorii, 48G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.07 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, piept de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Salată de pui la grătar și năsturel cu slănină Canadiană, Salată De Năsturel, Andive Și Pere, și Salată de năsturel, pere și caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și periați puțin ulei pe grătare.
Aduceți o cratiță medie de apă la fierbere.
Adăugați ALAC și reveniți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când fructele de pădure sunt fragede, dar nu siropoase, 15 până la 20 de minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Presărați puiul peste tot cu 1/2 linguriță de sare și puțin piper. Grătați până când este marcat frumos și puiul atinge o temperatură internă de 165 grade F, 18 până la 20 de minute. Puneți deoparte să vă odihniți.
Pune sucul de lamaie intr-un bol mediu. Tăiați subțire perele și feniculul pe lungime cu o mandolină în castron. Aruncați cu sucul de lămâie.
Adăugați alac, năsturel și ulei . Aruncă să se îmbrace uniform. Condimentează cu 1/8 linguriță sare și puțin piper.
Împărțiți salata și puiul în mod egal între patru farfurii. Folosind un cojitor de legume, radeți brânza Gruyere sau Gouda peste fiecare farfurie.