Pui la grătar cu rozmarin și slănină

Puiul la grătar cu rozmarin și slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 231 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de slănină, jumătăți de piept de pui, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui la grătar cu rozmarin și slănină, Pizza La Grătar Cu Slănină Și Rozmarin, și Kebab De Carne De Porc Cu Slănină La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Presărați 1 linguriță de usturoi praf pe un piept de pui și condimentați cu sare și piper.
Așezați o crenguță de rozmarin pe pieptul de pui. Înfășurați slănina în jurul puiului pentru a ține rozmarinul. Asigurați slănina cu o scobitoare sau o tulpină groasă suplimentară de rozmarin.
Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile curg limpede, 8 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C). Rămâneți lângă grătar pentru a combate orice flăcări de la slănină.
Scoateți scobitorii înainte de servire.