Pui La Cuptor Marinat Asiatic

Pui La Cuptor Marinat Asiatic
Puiul copt marinat Asiatic necesită în jur 13 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 64 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei de susan, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Pulpe De Pui Marinate Asiatice, Pulpe De Pui Marinate Asiatice, și Pui marinat asiatic cu orez prăjit cu porumb și busuioc.

Instrucțiuni

1
Așezați totul, cu excepția puiului, într-un vas de copt rezistent la broiler de 13 x 9 inci și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Așezați puiul într-un singur strat în marinată și întoarceți-l la strat. Acoperiți, refrigerați și marinați cel puțin 12 ore și până la 24 de ore, întorcând puiul cel puțin o dată în timpul marinării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 475 F și aranjați un suport în mijloc.Întoarceți toate bucățile de pui cu pielea în sus în vas (dacă utilizați tobe, întoarceți-le doar pentru a le acoperi în marinată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Copane De PuiCopane De Pui
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți până când puiul începe să capete o culoare maro închis, aproximativ 40 de minute.Puneți cuptorul la fiert și fierbeți până când pielea de pui este crocantă, cu aproximativ 3 până la 5 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se servește cu sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista