Pui la cuptor cu sos de paste

Pui la cuptor cu sos de paste
Pui la cuptor cu sos de paste ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 575 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 2,81 USD per porție. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, sos de paste, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 75% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste la cuptor cu sos de roșii și brânză , Paste la cuptor cu spanac și pui Bechamel și Sos Zhoug (cunoscut și sub numele de Sos Schug) - Un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu .

Instrucțiuni

1
Într-un bol puțin adânc, bateți oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Puneți pesmetul într-un alt bol puțin adânc. Treceți puiul prin ou, apoi acoperiți-l cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați într-o tavă de copt de 33 cm x 23 cm, unsă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Coaceți, fără capac, la 200°C timp de 20-22 de minute sau până când un termometru pentru carne arată 77°C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Toarnă sosul de paste peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
6
Presărați cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Coaceți încă 12-14 minute sau până când sosul face bule și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Se servește cu paste, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista