Pui la cuptor cu sos de paste
Pui la cuptor cu sos de paste ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 575 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 2,81 USD per porție. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, sos de paste, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 75% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste la cuptor cu sos de roșii și brânză , Paste la cuptor cu spanac și pui Bechamel și Sos Zhoug (cunoscut și sub numele de Sos Schug) - Un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu .
Instrucțiuni
Într-un bol puțin adânc, bateți oul.
Puneți pesmetul într-un alt bol puțin adânc. Treceți puiul prin ou, apoi acoperiți-l cu pesmet.
Așezați într-o tavă de copt de 33 cm x 23 cm, unsă cu spray de gătit.
Coaceți, fără capac, la 200°C timp de 20-22 de minute sau până când un termometru pentru carne arată 77°C.
Toarnă sosul de paste peste pui.
Coaceți încă 12-14 minute sau până când sosul face bule și brânza este topită.
Se servește cu paste, dacă se dorește.