Pui la cuptor cu muștar cu crustă de covrig
Puiul la cuptor cu muștar cu o crustă de covrig este un fără lactate felul principal. O porție conține 515 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de apă, muștar dijon, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza covrigi ai putea urma acest curs principal cu Covrigi Cu Unt De Arahide ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Gătit din Glossies: pui de muștar cu o crustă de covrig, Pui la cuptor cu covrig și muștar, și Oferte De Pui Cu Covrig De Muștar Cu Miere La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un robot de bucătărie, pulsați covrigii până când sunt măcinați grosier; ar trebui să aveți bucăți grosiere și firimituri fine.
Transferați într-un castron mare, puțin adânc.
Ștergeți robotul de bucătărie.
Adăugați uleiul, muștarul din cereale integrale și Dijon, apa și oțetul și procesați până se omogenizează. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Se toarnă jumătate din pansament într-un castron mare de mică adâncime, se adaugă pieptul de pui și se întoarce la strat. Dragați puiul în firimiturile de covrig și transferați-l într-un suport așezat peste o foaie de copt cu margini.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 20 până la 25 de minute sau până când este gătit. Feliați puiul și serviți cald sau la temperatura camerei cu pansamentul de muștar rămas.