Pui Jamaican cu Salsa de Mango
Rețeta pui Jamaican cu Salsa de Mango ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. Acest fel principal are 269 calorii, 37g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piper, condimente Jamaican jerk, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui Jamaican prăjit cu salsa de Mango, Salsa jamaicană Jerk Salmon și Mango ananas, și Cotlete de porc jamaicane la grătar cu salsa de Mango.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați condimente și 1/4 linguriță de sare uniform peste pui. Înveliți puiul cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
În timp ce puiul gătește, combinați 1/4 linguriță de sare, coriandru și ingredientele rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.