Pui italian toscan cu Penne & Broccoli ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 85 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui toscan de 20 de Minute cu paste Penne, Penne de grâu integral cu cârnați italieni de curcan, Broccoli, roșii și parmezan, și Supă de fasole toscană, pui și cârnați italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea si adaugand broccoli in apa clocotita in ultimele 4 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Paste
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pui; gatiti 7 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F). Se acoperă cu brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Pui întreg
4
Se ia de pe foc, se acoperă pentru a se încălzi.
5
Scurgeți amestecul de paste; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
6
Adăugați pansament și bulion în cratiță; gatiti 1 min., amestecând ocazional. Întoarceți amestecul de paste în cratiță cu parmezan și piper zdrobit; se amestecă ușor.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.