Pui Italian Sorrentino
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Italian Sorrentino. Această rețetă face 4 porții cu 581 calorii, 53G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sare, vinete pane, sos marinara și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pui Sorrentino, Pui Sorrentino Fusilli, și Chicken Agrodolce (un pui italian dulce și acru) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.2
Coaceți vinetele conform instrucțiunilor pachetului (care este de aproximativ 10 minute). Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.3 Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți, întorcând o dată, până când este ușor auriu, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.4 pe aceeași tigaie folosită pentru coacerea vinetelor, așezați Cotletele de pui într-un singur strat. Completați fiecare cotlet cu aproximativ 2 T. sos, felii de vinete, încă 2 T. sos și brânză feliată.
Coaceți până când brânza este topită și cu bule, aproximativ 10 minute. În oală, aruncați pastele cu sosul rămas; încălziți.
Serviți puiul cu paste și garnisiți cu frunze de busuioc.