Pui Indonezian

Pui Indonezian
Puiul indonezian este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 157 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Prăjit Indonezian, Pui De Arahide Indonezian, și Pui De Arahide Indonezian.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pui în pungă. Sigilați și marinați în frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
4
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista