Pui Hoosier cu crustă de chipsuri de cartofi
Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Puiul Hoosier cu crustă de chipsuri de cartofi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 404 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, pudră de chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați File de somon cu crustă de cartofi, Cina În Seara Asta: Somon Cu Crustă De Cartofi, și Quiche De Pui Cu Crustă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Într-un castron mediu, amestecați maioneza cu pudra de chile, pudra de cinci condimente, coaja de lămâie, piperul și un vârf generos de sare.
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat.
Întindeți chipsurile de cartofi pe o foaie de hârtie de ceară. Înveliți puiul cu firimiturile, apăsând pentru a-i ajuta să adere.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare. Când spuma dispare, adăugați o treime din Cotletele de pui și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 5 minute.
Transferați puiul pe o foaie de copt și păstrați-l cald la cuptor în timp ce gătiți restul de 2 loturi de pui.