Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Herbed fript Chicken. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 650 calorii, 43G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 66,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, unt, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Pulpe De Pui Fript Cu Ierburi, Pui fript cu ciuperci cu ierburi, și Pui fript cu Olivada condimentată cu ierburi.
Instrucțiuni
1
În punga de plastic resigilabilă de 2 galoane, combinați sucul de portocale, uleiul, untul, oțetul, sosul Worcestershire, usturoiul, arpagicul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Precum Invidia îngerilor
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați pui; sigilați punga și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Puneți punga într-o tigaie. Refrigerați 8 ore sau peste noapte, rotind ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6
Așezați puiul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Coaceți, neacoperit, 2-1/4 până la 2-3 / 4 ore sau până când un termometru introdus în coapsă citește 180 de calorii. Acoperiți ușor cu folie dacă puiul se rumeneste prea repede.