Puiul fiert cu oțet și ceapa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 935 calorii. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, frunze de dafin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide, Ceapă Pentru Bebeluși Înăbușită Cu Suc De Portocale Și Oțet Balsamic, și Ceapă pentru Bebeluși înăbușită cu suc de portocale și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa intr-o oala mare de fierbereapa sarata pana se inmoaie, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se lasă să se răcească. Tăiați capetele rădăcinii; coaja.
3
Între timp, încălziți uleiul într-o mare greuoală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Adăugați oală pancettato și gătiți, amestecând ocazional,până când grăsimea este redată și pancetta estemaro, 8-10 minute. Folosind o lingură cu fantă, transferați pancetta într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ceapa în aceeași oală și gătiți,amestecând ocazional, până când începeți sămaro, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați usturoi șigătiți, amestecând des, până când este parfumat, aproximativ3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
7
Transferați ceapa și usturoiulîn castron cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Condimentează puiul cu sare și piper.Lucrând în loturi, adăugați puiul în oală cu pielea în jos și gătiți, întorcând, până se rumenescpe toate părțile, 10-15 minute pe lot;se transferă în castron cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
9
Scurgeți cu grijă grăsimea din oală și reveniți Lala foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
10
Adăugați ambele oțeturi topot și aduceți la fierbere, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Adăugați bulion, stafide, frunze de dafin și carne de pui rezervată, pancetta, ceapă și topot de usturoi. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, parțial acoperit,până când puiul este fraged cu furculița, 35-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Pui întreg
Stafide
Usturoi
Ceapă
Bulion
12
Folosind o lingură cu fante, transferați puiulși ceapa într-un platou mare. Degresați grăsimeadin lichidul de gătit și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
13
Îndepărtați frunzele de dafin și condimentați sosul cu sareși piper. Sos de lingură peste puiși ceapă.