Pui fiert cu ceapă de șofran, cuscus Italian și curmale

Pui fiert cu ceapă de șofran, cuscus Italian și curmale
Pui fiert cu ceapă de șofran, cuscus Italian și curmale ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 914 calorii. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, semințe de chimen, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miel cu curmale, caise și șofran peste cuscus, Pui de șofran și orez cu curmale, și Cuscus de pui marocan cu curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți semințele de chimen într-o tigaie mică timp de câteva minute, până când semințele își eliberează aroma și se rumenesc ușor. Folosind un mortar și un pistil, bateți-le grosolan. Repetați cu semințele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați puiul într-un castron mare cu usturoiul zdrobit, cimbru, pătrunjel, chile mărunțit, chimen, coriandru și boia. Folosind mâinile, aruncați puiul și condimentele împreună pentru a acoperi bine puiul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți puiul din frigider cu 30 de minute înainte de gătit, pentru a permite să ajungă la temperatura camerei. După 15 minute, condimentați puiul pe toate părțile cu 1 lingură și 1 linguriță sare și mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți o tigaie mare la foc mare timp de 2 minute. Rotiți uleiul de măsline și așteptați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați pulpele de pui, cu pielea în jos, în tigaie și gătiți 8 până la 10 minute, până se rumenesc și sunt crocante. (Dacă tigaia dvs. este prea mică pentru ca toate picioarele să se potrivească, rumeniți-le în loturi, astfel încât să nu le înghesuiți.) Din când în când, învârtiți uleiul și grăsimile topite în jurul tigaiei. Întoarceți picioarele și reduceți căldura la mediu. Gatiti 2 minute pe a doua parte. Aranjați puiul (într-un singur strat) într-un vas de fiert. Picioarele de pui ar trebui să se potrivească doar în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă o parte din grăsime și se readuce tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ceapa, feniculul și frunzele de dafin. Gatiti 6 pana la 7 minute, amestecand des, pana cand legumele sunt usor caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați roșiile și gătiți încă 5 minute, amestecând și răzuind cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
10
Adăugați oțetul de sherry, vinul alb și sherry. Întoarceți căldura la mare și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
11
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
12
Adăugați cilantro și turnați bulionul și legumele peste pui, răzuind oricare dintre legumele care au căzut pe pui înapoi în lichid. Lichidul nu trebuie să acopere puiul. Acoperiți tigaia foarte bine cu folie de aluminiu și un capac bine fixat, dacă aveți unul. Braise în cuptor 1C la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Pentru a verifica dacă puiul este copt, scoateți capacul și folia, având grijă la abur. Pătrundeți o bucată de pui cu un cuțit de tăiat. Dacă carnea este gata, va ceda ușor și va fi fragedă, dar nu va cădea chiar de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Rotiți cuptorul până la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Transferați puiul pe o foaie de copt și readuceți-l la cuptor pentru a se rumeni aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Se strecoară bulionul într-o cratiță, apăsând legumele cu o oală pentru a extrage toate sucurile. Dacă este necesar, reduceți bulionul la foc mediu-mare timp de aproximativ 5 minute, pentru a-l îngroșa ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
PolonicPolonic
17
Așezați cuscusul fierbinte pe un platou mare și cald. Puneți ceapa de șofran peste ea și aranjați puiul deasupra. Puneți câteva sucuri peste pui și acoperiți fiecare picior cu o lingură de gust de curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
șofranșofran
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
18
Serviți bulionul suplimentar și gustați data pe lateral.Cuscus Italian
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DateDate
19
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
20
Adăugați cuscusul și gătiți 8 până la 10 minute, până se înmoaie, dar totuși al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
21
Scurgeți cuscusul, întoarceți-l în oală și aruncați cu untul, pătrunjelul și un vârf de piper. Gust pentru condimente.Ceapă De Șofran
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
șofranșofran
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
22
Prăjiți firele de șofran într-o tigaie mică la foc mediu până când se usucă și devin fragile. Aveți grijă să nu ardeți prețiosul șofran. Puneți șofranul într-un mortar într-o pulbere fină. Dab o lingură de unt în pulbere, folosind untul pentru a ridica șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
23
Încălziți o tigaie mare sau un cuptor olandez la foc mediu timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
24
Adăugați uleiul de măsline, untul rămas și șofranul. Când untul face spumă, adăugați ceapa, frunza de dafin, chile, cimbru, 1 linguriță sare și puțin piper. Gatiti 8-10 minute, amestecand des, pe masura ce ceapa se ofileste. Reduceți focul la minim și gătiți încă 20 de minute, amestecând din când în când, până când ceapa este moale și dulce. Gust pentru condimente.Data Savura
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
șofranșofran
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DateDate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
25
Tăiați curmalele și tăiați-le subțire pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
26
Aruncați curmalele cu ulei de măsline, suc de lămâie, pătrunjel și coriandru. Condimentează cu linguriță sare și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
DateDate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
27
articol var
28
Type_27_data = {};
29
articol
30
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi6pulpe de pui cu coapse atașatepulpe de pui cu coapse atașate9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1chile de arbol, sfărâmatăchile de arbol, sfărâmată12 lingurițe de pudră de usturoicilantro feliatcilantro feliat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de coriandrufrunze de coriandru23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsemințe de coriandrusemințe de coriandru12 lingurițe de pudră de usturoi3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDeglet Noor dateDeglet Noor date23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirgin super-bunulei de măsline extravirgin super-bun2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfenicul feliatfenicul feliat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel tocat cu frunze platepătrunjel tocat cu frunze plate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel cu frunze plate feliatepătrunjel cu frunze plate feliate5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCuscus Italian sau fregola sardaCuscus Italian sau fregola sarda3cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit7creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat12 lingurițe de pudră de usturoicreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa feliataceapa feliata5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe ceapa felii (aproximativcupe ceapa felii (aproximativ2Bucăți de caramele Heath Barpaprika dulce-amăruiepaprika dulce-amăruie1Oreos dublu umplutșofran fireșofran fire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCoaja de pepene verde murat, 1 borcanCoaja de pepene verde murat, 1 borcan23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet de sherryoțet de sherry12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de cimbrufrunze de cimbru1Oreos dublu umplutfrunze de cimbrufrunze de cimbru591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii conservate San Marzano tocateroșii conservate San Marzano tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate21
Revista