Puiul fiert și năutul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 475 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei gras, fulgi de ardei, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Iaurt De Ouă Cu Granola ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ pentru dovlecei și năut înăbușite cu mămăligă La Cuptor, Pui Fiert De Sud, și Pui Fiert Cu Andouille.
Instrucțiuni
1
Combinați sosul de roșii, 1 cană de apă, năutul, ardeiul gras, caisele, usturoiul, garam masala, fulgii de ardei roșu și 1/2 linguriță de sare într-o tigaie mare și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Cuibărește puiul în amestecul de roșii-năut; reduceți căldura pentru a menține un foc mic blând și gătiți, neacoperit, întorcând puiul o dată, până când este fiert, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Garam Masala
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Împărțiți amestecul de pui și roșii-năut între farfurii, acoperiți cu iaurtul și presărați pătrunjel și garam masala după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse