Pui fiert în lapte de cocos
Puiul fiert în lapte de cocos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 256 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de turmeric măcinat, lapte de cocos, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Pui Fiert Cu Lapte De Cocos, Lapte De Cocos Fiert Verde, și Lapte de cocos-verdeață fiartă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați coriandru, chimen, cayenne, turmeric și oțet până se omogenizează.
Clătiți puiul și uscați-l. Frecați amestecul de condimente pe toate jumătățile sânilor.
Se toarnă ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, învârtindu-se pentru a acoperi fundul. Când uleiul este fierbinte, adăugați pui și întoarceți-l după cum este necesar pentru a se rumeni pe ambele părți, 4 până la 5 minute în total.
Transferați pe o placă cu margini.
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul în tigaie; se amestecă des până când ceapa se rumeneste ușor, 2 până la 3 minute.
Adăugați lapte de cocos și 1/2 linguriță sare; se amestecă des până când amestecul fierbe.
Adăugați pui și orice sucuri acumulate, reduceți căldura și fierbeți neacoperit, întorcând bucățile o dată, până când nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 10 până la 12 minute în total.
Transferați puiul într-un platou cu margini.
Se pune focul la mare și se fierbe sosul până se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 4 minute. Lingurați uniform peste pui.
Adăugați mai multă sare după gust și garnisiți cu inele de piper, dacă doriți.