Dacă 26 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., easy Skillet feta Chicken ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 50 de porții cu 73 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ceapă, pui broiler-friteuză, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Ușor De Lămâie Feta, Ușor Feta-Pui Coace, și Tigaie Ușoară De Enchilada De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti puiul in ulei incins in tigaie mare la foc mediu 8 min. sau până când puiul se rumeneste pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți tigaia, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti si amestecati 1 min. Puneți puiul în tigaie; adăugați roșii. Acoperă. Fierbeti la foc mic 25 min. sau până când puiul este gata (165F).