Puiul vânătorului spaniol fumător este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 849 calorii, 60g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.17 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați paprika, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Spaniol Afumat, Orez Spaniol Fierbinte Afumat, și Friptură De Tigaie În Stil Spaniol Fumuriu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți deoparte sau pregătiți stocul și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Ardei Char peste arzător cu flacără sau sub un broiler până când înnegrit peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Așezați ardeii carbonizați într-un bol și acoperiți cu folie de plastic, răciți pentru a manipula, semințele și coaja ardeii și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Condimentați puiul din belșug cu sare și piper, încălziți o lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei, într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați puiul și rumeniți câteva minute pe fiecare parte, apoi îndepărtați-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați uleiul de măsline extravirgin rămas și ciupercile, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Se adaugă ceapa și usturoiul, se condimentează cu sare și piper, se amestecă ocazional timp de 8 până la 10 minute, apoi se degajează tigaia cu sherry sau vin. Se amestecă roșiile pregătite, ardeii și ardeiul. Gatiti timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați puiul și fierbeți încă 10 minute. Opriți focul și răciți puiul, apoi acoperiți și păstrați-l pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Nota bucătarului: reîncălziți la foc mediu, acoperit, apoi fierbeți neacoperit până când este gata de servit.
10
Când puiul este fierbinte, aduceți șofranul și stocul pregătit la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
șofran
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
11
Bateți polenta și gătiți până începe să se îndepărteze de oală. Se condimentează cu sare și se amestecă brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
12
Serviți polenta în boluri puțin adânci și acoperiți cu Cacciatore spaniol și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați coaja de brânză, pachetul de plante medicinale, ceapa, țelina, morcovii, coaja de lămâie, frunzele de dafin, bulionul de pui și apa într-o oală și aduceți-o într-o bulă, apoi reduceți focul la foc mic. Fierbeți cel puțin 1 oră, apoi îndepărtați coaja, pachetul de plante și legumele cu o lingură sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoi
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Aranjați roșiile pe o foaie de copt sau foi de copt într-un singur strat. Împrăștiați usturoiul printre roșii, îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Prăjiți roșiile până când se sparg și piei se despart și încep să se încarce, aproximativ 30 de minute. Se răcește roșiile până se răcește suficient pentru a se manipula și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Așezați roșiile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat