Pui de tigaie și anghinare
Skillet de pui și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 315 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați granule de bouillon de pui, pătrunjel, inimi de anghinare marinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui de tigaie și anghinare, Skillet pui parmezan cu anghinare, și Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu condimente de ierburi. Într-o tigaie medie, încălziți 3 linguri de marinată rezervată.
Se adaugă puiul și se rumenesc 3-4 minute pe fiecare parte.
Scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură de marinată în tigaie. Împingeți puiul într-o parte și amestecați făina.
Adăugați apa, vinul și bulionul. Se amestecă până când amestecul fierbe și sosul se îngroașă ușor. Se amestecă anghinarea și ciupercile. Acoperiți și fierbeți la foc foarte mic 20 de minute sau până când puiul este fraged.
Serviți pe un pat de orez sau tăiței.