Pui de tarhon cu mere
Puiul de tarhon cu mere necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 429 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână tarhon, unt, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui de tarhon cu mere pentru doi, Tarhon! Sos de salată de miere Dijon și tarhon, și Tarhon De Pui.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, rumeniți puiul în 1 lingură de unt timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Se presară sare și piper; scoateți și păstrați la cald. În aceeași tigaie, gătiți merele în untul rămas timp de 6-8 minute sau până se înmoaie; scoateți și păstrați la cald.
Adăugați suc de mere în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu timp de 4 minute sau pana cand sucul se reduce la jumatate.
Adăugați lapte. Întoarceți puiul în tigaie; gatiti timp de 3 minute sau pana cand sucurile de pui se limpezesc.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în sucuri de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați merele și tarhonul; se încălzește.
Serviți cu orez, dacă doriți.