Puiul de țară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 562 de calorii, 29 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 1,46 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de apă, sare, cimbru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui de țară, pui de țară la cuptor și pui de căpitan de țară.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
Scurgere. În aceeași tigaie, gătiți baconul la foc mediu până când devine aproape crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ardeiul verde și ceapa; se caleste pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scurgere.
6
Întoarceți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se adauga apa, ciupercile, rosiile, patrunjelul si condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-40 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Scoateți puiul și păstrați-l la cald. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Într-un castron mic, combinați făina și bulionul până se omogenizează. se amestecă în sucurile de gătit. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.