Pui De Sparanghel
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 105 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. Un amestec de apă, tamari fără grâu, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Pui și sparanghel, Pui De Sparanghel, și Pui portocaliu cu sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amidonul de porumb prin usturoi într-un vas sau o pungă mare de ziploc.
Adăugați puiul și puneți-l la frigider pentru a marina cel puțin 1 oră.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și marinada, plus sparanghelul. Se amestecă prăjirea timp de aproximativ 3 minute sau până când tot puiul este gătit.