Pui De Pui Mediteranean
Chicken Kabobs mediteranean este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 271 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de piept de pui, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui De Legume De Pui Mediteranean La Gratar, Pui Kabobs, și Frigarui De Pui Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de sticlă sau plastic sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați usturoiul, rozmarinul, oregano, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, 3 linguri de suc de lămâie și 5 linguri de ulei.
Adăugați pui; întoarceți-vă la strat. Acoperiți sau sigilați; refrigerați 30 de minute pentru a marina.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, 1 lingură suc de lămâie și 1 lingură ulei; pus deoparte.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Pe frigarui de metal de 6 (10 până la 12 inci), filetați alternativ puiul, ardeiul gras și ceapa, lăsând spațiu între bucăți.
Puneți frigarui pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 10 minute, întorcându-vă ocazional și ungând cu amestec de suc de lămâie, până când puiul nu mai este roz în centru și legumele sunt fragede. Aruncați orice amestec de suc de lămâie rămas.