Pui de pui în patiserie

Pui de pui în patiserie
Pui Herbed în patiserie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 651 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, unt, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Pui de pui în patiserie, Herbed Havarti în patiserie, și Carne de vită cu carne de vită cu foietaj pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați puiul cu sare și piper, dacă doriți. Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul. Acoperiți și refrigerați 15 minute sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei 30 de minute.
5
Se amestecă oul și apa. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată.
7
Rotiți în pătrat de 14 inci și tăiați în pătrate de 4 (7 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
8
Întindeți aproximativ 2 linguri de brânză răspândită în centrul fiecărui pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Se presară cu 1 lingură de pătrunjel și se acoperă cu pui răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Periați marginile pătratelor cu amestec de ouă. Îndoiți fiecare colț în centru deasupra marginilor de pui și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Ungeți cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Coaceți 25 de minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista