Pui de Paprika cu sos de smantana
Paprika pui cu sos de smantana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Paprika Cu Sos De Smantana, Pui de Paprika cu sos de smantana, și Boia de pui cu sos de smântână (fără carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, ardeiul, praful de usturoi, ardeiul negru și ardeiul roșu pe o farfurie. Înveliți puiul cu amestecul de ardei.
Încălziți untul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti puiul timp de 10 minute sau pana se rumeneste bine pe ambele parti.
Serviți cu un amestec de orez, fasole verde tăiată la abur și felii de morcov. Pentru desert serviți combinația preferată de fructe și gelatină.